BEDRIJFSPROFIEL

Rust Party Verhuur


Rust Party Verhuur is een verhuurbedrijf dat is ontstaan door de samenwerking van Rust Food en Rust Party Verhuur. Hierdoor is een verhuurbedrijf ontstaan met een ruime keuze voor de zakelijke en de particuliere markt. Heeft u binnenkort iets te vieren? Waarschijnlijk maakt u zich dan nu al zorgen over hoe u uw gasten gaat ontvangen. Rust Partyverhuur helpt u graag bij dit probleem. Met ons complete assortiment aan aantrekkelijk geprijsde party-artikelen bieden wij de ideale uitkomst bij de organisatie van uw festiviteit. Bedrijfsfeest, huwelijk, eindexamen- of verjaardagsfeest. Wij helpen u er een groot succes van te maken. Bij Rust Party Verhuur is (bijna) alles mogelijk.

Hoe wordt U beleverd?
Uw bestelling wordt met de meeste zorg bij U afgeleverd door één van onze koel- of diepvrieswagens op afgesproken dagen.Als U zelf wilt afhalen?
Het is mogelijk om tijdens kantooruren goederen af te halen. Als U even belt, dan staat de bestelling voor U klaar.Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u. Op zaterdag van 09.00u tot 12.00u. Zondag en op feestdagen zijn wij gesloten.

Heeft U nog vragen?
Belt U ons, dan beantwoorden wij graag uw vraag of dit nu over producten, service of algemene informatie gaat. Daarnaast staat onze verkoopdienst natuurlijk geheel tot uw beschikking.

Rust Party Verhuur staat voor


Een goede kwaliteit

Wij leveren een goede kwaliteit producten uit ons uitgebreide assortiment.

Een goede prijs

Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Altijd iets voor u in ons assortiment.

Een goede service

Onze klanten staan op de eerste plaats! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.